Кошик
71 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (28.04).

ТОРГОВЫЙ ДОМ СПЕКТР ХИМ
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0016:00
  • Вівторок
    09:0016:00
  • Середа
    09:0016:00
  • Четвер
    09:0016:00
  • Пʼятниця
    09:0015:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (67) 582-91-80
+380 (95) 784-86-80
ТОВ "Торгівельний будинок "Спектр Хім" код 40249422
В'ячеслав
вул. Зрошувальна, 11, Київ, Україна
16052018s@gmail.com+380675829180+380675829180+380675829180
Оцтова кислота 80% куб, фото 3

Оцтова кислота 80% куб

41,90 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 7000 грн

  • В наявності
  • Код: Оцтова кислота
Оцтова кислота 80% куб
Оцтова кислота 80% кубВ наявності
41,90 ₴/кг
+380 (67) 582-91-80
  • +380 (95) 784-86-80
+380 (67) 582-91-80
  • +380 (95) 784-86-80
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики

Оцтова кислота 80% куб

Фасування: куб
Кислота оцтова синтетична харчова призначена для роздрібної торгівлі та інших галузей народного господарства. Використовується як регулятор кислотності, підкислювач, консервант, каталізатор гідролізу та інверсії. Основними споживачами оцтової кислоти є такі галузі: Харчова промисловість: Водні розчини оцтової кислоти широко використовуються у харчовій промисловості (харчова добавка E260) та побутовій кулінарії, а також у консервуванні. Жиропродукти. У майонези, салатні заправки та делікатесні салати оцтову кислоту додають не тільки для смаку, але й для покращення безпеки. М'ясопродукти Маринування або обтирання свіжого м'яса розведеною оцтовою кислотою використовують у домашньому господарстві як спосіб консервування. Рибна продукція Велика кількість риби маринують за допомогою заливок, що містять оцет та сіль. Овочеві продукти. В оцтовій кислоті консервують переважно огірки, буряки та овочеві суміші (Mixed Picles). Фруктова продукція У деяких країнах у домашньому господарстві маринують сливи, груші, вишні, виноград та інші ягоди та фрукти. Їх заливають гарячим 2-2,5%-м розчином оцтової кислоти з високим вмістом цукру та стерилізують. Випічка. Оцтову кислоту (в основному у вигляді діацетату натрію) використовують для захисту деяких сортів хліба від так званої «картопляної хвороби» - псування, що виникає під дією бактерій виду Bacillus mesentericus. Оцтова кислота не тільки пригнічує бактерії, а й зменшує їхню термостійкість; тому в тесті, підкисленому оцтовою кислотою, зростає швидкість загибелі бактерій у процесі випікання. Концентрація діацетату натрію становить (0,2-0,4)% від маси борошна. Побутова хімія Фармацевтика та медицина: Для отримання лікарських та запашних речовин; Як заміна нашатирного спирту для виведення хворого з непритомного стану. Косметичні засоби Регулятор кислотності Е260 дозволений для використання в харчових продуктах у всіх країнах як добавка безпечна для здоров'я людини. Оцтова кислота має важливе значення для людського організму. Її похідні допомагають розщеплювати в організмі вуглеводи та жири, що надходять в організм із продуктами харчування. Оцтова кислота виділяється при життєдіяльності деяких видів бактерій, зокрема Clostridium acetobutylicum та бактерій роду Acetobacter. Ці бактерії зустрічаються повсюдно у воді, ґрунті, продуктах харчування та природним шляхом потрапляють в організм людини. Токсична дія добавки Е260 на організм людини залежить від ступеня розведення оцтової кислоти водою. Небезпечним для здоров'я та життя вважаються розчини, в яких концентрація оцтової кислоти перевищує 30%. Висококонцентрована оцтова кислота при зіткненні зі шкірою та слизовими оболонками може спричиняти сильні хімічні опіки. Кислота оцтова харчова внесена до переліку сировини до ГОСТ 1633-73 «Маринади овочеві. Технічні умови», ГОСТ 2654-86 «Консерви. Ікра овочева. Технічні умови», ГОСТ 7231-90 «Томати консервовані. Загальні технічні умови», ГОСТ 50903-96 «Консерви. Овочі соуси. Технічні умови», ГОСТ 30004.1 «Майонез. Загальні технічні умови», ГОСТ 9937-79 «М'ясні консерви «М'ясо в білому соусі». Технічні умови», ГОСТ 12712-80 «Горілки та горілки особливі. Технічні умови», ГОСТ 27907-88 «Горілки для експорту. Загальні технічні умови. Оцтову кислоту застосовують для отримання лікарських та запашних речовин, як розчинник (наприклад, у виробництві ацетилцелюлози, ацетону). Вона використовується в друкарстві та фарбуванні. Контейнери, ємності, бочки, пляшки та поліетиленові каністри зберігають у складських приміщеннях або під навісом. Не допускається спільне зберігання із сильними окислювачами (азотна кислота, сірчана кислота, перманганат калію та ін.). Форми зберігання : Кубові ємності 1000л Зберігання: Зберігати в тарі захищеної від дії прямих сонячних променів та атмосферних опадів. Термін придатності: 2 роки
Основні
Країна виробникКитай
Концентрація70 %
Ціна за 1 л.59.8
Інформація для замовлення
  • Ціна: 41,90 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner